16 Jun
Graduation!
Emotii, vise, impliniri, cu sau fara lacrimi  toate acestea fac ca fiecare din noi sa putem aspira spre ceva mai bun, spre lucrurile care ne fac placere in viata. Poti sa urci o scara uitandu-te mereu inapoi sau poti sa o urci fara regrete si fara teama ca drumul e prea lung.
Poate nu am ras suficient , poate nu am plans nici macar odata umar la umar, dar cu siguranta s-au legt prietenii de o viata sau mai mult. Cu siguranta au fost nopti nedormite si telefoane la orele trei, patru ale diminetii care sunau cam asa “Mergem in restanta!” si toate acestea nu au facut decat sa contureze in linii fine, amintiri care probabil vor fi de neuitat dar insumate toate nu ne fac decat sa zambim si sa regretam ca mereu la Sfarsit lucrurile sunt mai frumoase, oamenii mai calzi si mai deschisi si regretele tot mai mari. Dar cum toate au o finalitate , ne asumam si sfarsitul acesta, deoarece fiecare sfarsit e un nou inceput si fiecare etapa e facuta sa fie traita la momentul potrivit.
Cu toate parerile de rau acumulate pe parcursul celor 3 ani, cu toate injuraturile administrate (nu putem divulga cui) :)) , cu toate sutele de mii de foi scrise sau (xeroxate) nu Roxana? :)) ,cu toate antipatiile sau simpatiile, cu toate aceste rele si cu multe altele  bune , spunem asa cum zice si dimploma noastra de absolvire ca “Exista frunze care nu cad, exista focuri care nu se sting, si amintiri care nu pier..”
Si poate mi-as fi dorit ca inca o persoana sa ma stranga in brate si sa ma felicite , mi-a lipsit si as fi vrut sa-o vad la bratul meu dar nu sunt suparata stiu  ca e de ajuns contributia adusa in formarea mea , si chiar daca v-a continua sa lipseasca de la urmatoarele evenimente importante din viata mea oricum va fi mereu cu mine si pt asta o sa-i multumesc mereu tatalui meu care cu siguranta ar fi fost mandru de mine indiferent ce decizii as fi luat in viata.
Si azi mai mult ca oricand nu ma mai tem de nimic, si stiu ca nu sunt perfecta dar am sa le lipsesc unora..
Si in incheiere ca sa incep lista de multumiri ar fi de prisos, multumesc tuturor celor care au insemnat ceva in viata mea si daca Tu care citesti aceste randuri intri in aceasta categorie ,atunci iti multumesc>:D<

Happiness will find me
leave the past behind me, today my life begins
a whole new world is waiting it’s mine for the taking
i know i can make it, today my life begins”

Advertisements

4 Responses to “”

 1. Ramona J. June 16, 2011 at 2:45 pm #

  Felicitari! :*M-ai omorat cu pantofii astia minunati….de fapt intreg outfitul m-a cucerit dar pantofii arata si iti vin perfect.

 2. Oana Alexandra Stroici June 16, 2011 at 4:19 pm #

  Multumesc de aprecieri Ramona :*

 3. anna June 16, 2011 at 4:58 pm #

  na ca mi-au dat si lacrimile….felicitari!:*

 4. modniza June 16, 2011 at 5:04 pm #

  Felicitari!!!Frumoasa!pup

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: