29 Jun
Good bye Iasingtown 
 Well, well.. s-a terminat si cu Bulevardul Independentei bloc Carmen , si in acelasi timp cu ultimul an de facultate petrecut in Iasi. Si pentru ca ploua si e urat ce ramane de facut inafara de a impacheta bagaje, iar lucrul asta devine o placere cand il ai alaturi pe Mister Muscle, (varianta feminina binenteles), care mai e supranumit si Atanasoaie Ana Cristina :)))).
Si ca sa nu devina plictisitoare toata treaba cu impachetatul, am gasit niste caciuli de iarna cu care ne-am pozat de zor. Ce a iesit inafara de bataie cu haine, urecheala si strambaturi?..pai probabil ochii de la atata efort depus …a si cateva poze comice desigur:)).
Cat despre ultima seara nu pot spune decat ca s-a finalizat cu o cina “romantica”, spaghetti , vin, si binenteles discutii filozofice, si amintiri :)))
Draga mea o sa-mi fie dor de tine dar nu-i nimic “pentru toate celelalte exista BlueAir”. 
PS: Sa nu uiti de videoclipurile care ti le faceam prin perdea seara tarziu pe melodia de la Provincialii Sarutul noptilor de rai, nici de torturile de la 3 dimineata ,muntii de paste si prima zi de Post :)))), nici de tava cu bezele arse sau de `Condica de sugestii si reclamatii`, o sa-mi fie tare dor de tine…:(
I will miss you Pisu,  >:D<Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: