De ce si ce sa citim in luna decembrie

4 Dec

Pentru ca e frig, pentru ca serile de vara petrecute pe terasele cafenelelor s-au dus, pentru ca ceaiul cu scortisoara este minunat alaturi de o carte buna in serile reci si nu in ultimul rand pt. ca e ultima luna din an in care mai avem timp sa facem ceva pt. placerea voastra personala, sa lenevim si sa asteptam sarbatorile, din aceste motive merita sa citim in luna decembrie.

IMG_7941

Bun , pai acum ce am putea citi  sa ne capteze atentia , pai.. pe prima pozitie clasez Revista Creative for us mai multe informatii despre ei gasiti aici ( https://www.facebook.com/C4USMagazine) pe pagina lor. Creative 4us vine cu un design modern al unei reviste editate din dorinta de a impartasi teme legate de design, fashion,cultura intr-un format extrem de elegant, cu o linie simpla ,usor de citit. Primul numar al revistei il are pe coperta pe Silviu Tolu, iar pt. cele pasionate  un mini interviu cu el despre pasiuni, calitati preferinte stil de viata si multe alte lucruri interesante.

IMG_7969

Despre atelierul maestrului Stefan Caltia gasiti lucruri inedite intr-un interviu acordat revistei cu adevaruri coplesitoare despre simplitatea pura care duce la treptele succesului.

IMG_7964

Poveste fara sfarsit de Manuela Zipisi lectura fascinanta..

IMG_7965

Pentru cei care prefera lectura clasica Emil Zola vine cu o poveste despre succes, despre reusita despre afacerile care monopolizeaza totul in jurul lor, despre povestea succesului si compromisurile ce trebuie facute pentru a reusi in viata plecand de jos in cartea La paradisul femeilor.

Dana Budeanu si Manualul sau de stil, o lectura placuta, animata de pagini vesele in culori pastelate e si ea o varianta ideala de petrecere a timpului in fata unei carti interesante, si nu in ultimul rand cartea lui Edmonde Charles Roux despre viata Coco Chanel.IMG_7959IMG_7963

Acestea fiind spuse, va urez lectura placuta! 😀

Leave a comment